Harran Üniversitesi, Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin danışman hocaları rehberliğinde hazırladıkları 2020-2. dönem 2209-A Lisans Destek Projelerinden 7 tanesi desteklenmeye uygun görülmüştür. Böylece 2020-1. Dönem projeleriyle birlikte TÜBİTAK 2209-A kapsamında desteklenen toplam proje sayımız 10 olmuştur.  Ağır Pandemi şartlarında proje çalışmalarına devam eden öğrencilerimizi gönülden kutlar gayretlerinin ve başarılarının devamını dilerim. Bu süreçte öğrencilerimize her zaman rehberlik eden ve proje yazma konusunda farkındalık oluşturan Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerine ve Öğretim Elemanlarına teşekkür ederim. Bölümümüz her zaman öğrenci odaklı çalışmalar yapmakta ve onların uygulama becerilerinin arttırılması için sürekli gelişim göstermektedir.  Bundan sonraki süreçte kazanılan bu proje kültürünün devam ettirilmesi ve üretime dönüşmesi için çalışmalarımız devam edecektir.

Prof. Dr. Bülent AKTAŞ
Makine Müh. Böl. Baş.

TÜBİTAK 2209 A- Proje Konuları Proje yürütücüsü Öğrenciler Akademik Danışmanı
1 Hidrotermal Yaşlandırmanın Alümina Takviyeli Epoksi Nanokompozitler Üzerine Etkisi Emrah ALTUN Prof. Dr. Murat KISA