2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı
Yabancı Dil I (İngilizce I) ve Yabancı Dil II (İngilizce II) Dersleri
ÖSYM 2. Ek Yerleştirme ve DGS Ek Yerleştirme Öğrencileri için Muafiyet Sınavı Hk.

ÖSYM 2. Ek Yerleştirme ve DGS Ek Yerleştirme ile 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılında Üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerimiz için 27 Kasım 2021 tarihinde (Cumartesi) saat 13:00’da online olarak Yabancı Dil (I/II) Muafiyet Sınavı yapılacaktır. Ek Muafiyet Sınavı, yalnızca yukarıda bahsedilen öğrenciler için gerçekleştirilecek olup, bu öğrencilerin tamamı Üniversitemiz Sınav İşlemleri Sistemine (SİS) Yüksekokulumuz tarafından kaydedileceğinden, öğrencilerin sınav için başvuru yapmasına gerek yoktur.
Sınava katılmak isteyen ÖSYM 2. Ek Yerleştirme ve DGS Ek Yerleştirme öğrencilerinin, belirtilen saatten en az 10 dakika önce üniversitemizin sınav işlemleri sistemine (https://sis1.harran.edu.tr/login) OBS/UE giriş bilgileriyle giriş yapıp, sınav için hazır bulunmaları önemle tavsiye edilir. Ek Muafiyet Sınavı belirtilen tarihte ve sadece bir oturum olarak uygulanacaktır.

Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.