Take-Off Jr. Nedir?

Yeni mezun veya yakında mezun olacak arkadaşlara, kariyerlerine Türk Hava Yollarında güçlü bir başlangıç yapma imkânı sunarak havacılık sektörünün; rekabetçi, hızlı gelişen ve eğlenceli dünyasının kapılarını aralayan bir yetenek programı!

Take-Off Jr. programı ile değerlendirme süreçlerine katılan ve süreçleri başarıyla tamamlayan yetenekli ve dinamik arkadaşlarımız tam zamanlı çalışma düzenine dahil edilecek.

Kimler Başvurabilir?

• T.C. vatandaşı,
  • 01.01.1994 ve sonrası doğumlu,
  • Lisans son sınıf öğrencisi veya yeni mezun olan,
    *Lisans son sınıf öğrencilerinin 2022 Temmuz ayı itibariyle mezun olması beklenmektedir.
    *Yurt dışı üniversitelerden mezun olan adaylardan YÖK denklik belgesi istenmektedir.
  • İyi derecede İngilizce bilen,
    *İngilizce sınavları THY AO tarafından yapılacaktır.
  • Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmayan,
  • Daha önce THY AO veya iştiraklerindeki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olan,
  • İletişimine ve gelişimine önem veren, yeni ve uygulanabilir fikirler üretebilen, takım çalışmasına yatkın olan herkes başvurabilir.

Başvuru Şekli ve Değerlendirme Süreçleri

Lisans son sınıf öğrencileri veya yeni mezunların başvuru yapabileceği kısmi zamanlı çalışma başvuruları için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi:
28.03.2022, saat 15.00 .

Daha fazla bilgi için tıklayınız.