Değerli bilim insanları,

ICASEM IV. Uluslararası Uygulamalı Bilimler, Mühendislik ve Matematik Kongresi, 20-23 Ekim 2022 tarihlerinde TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’un himayelerinde, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliği ve Uluslararası Balkan Üniversitesi (Kuzey Makedonya) iş birliği ile düzenlenecektir. Daha önce üç kez Üsküp’te düzenlenmiş olan ICASEM’in dördüncüsü Tekirdağ’da gerçekleştirilecektir. Yüz yüze olarak düzenlenmesi planlanan kongrenin dili Türkçe ve İngilizcedir.

Farklı bilim alanlarında bilim insanlarının bir araya geleceği, uygulamalı bilimler, doğa bilimleri, matematik, teknoloji, mühendislik, mimarlık, tasarım, planlama, ziraat vb.  alanlarda bildirilerin yer alacağı kongrede yeni bilimsel çalışmalarla bilginin gelişimi ve dönüşümü hedeflenmektedir. Kongrede sunulan bildirilerin özetleri, ISBN’li bildiri özet kitabında yayımlanacaktır. Tam metinler ise, ISBN’li bildiri kitabında “tam metin bildiri” olarak veya kongre kitabında “kitap bölümü” olarak ya da Tr Dizin’de taranan dergilerde “makale” olarak yayınlanacaktır.

Fen bilimlerinin tüm alanlarından bildirilerin kabul edileceği ICASEM IV. Uluslararası Uygulamalı Bilimler, Mühendislik ve Matematik Kongresi’ne bildirileriniz ile katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

Yukarıda afişi bulunan kongreye https://rumelikongresi.com/sayisal adresinden erişim sağlayabilir, sorularınız için icasem@nku.edu.tr mail adresinden bizlere ulaşabilirsiniz. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek bilim şöleninde buluşmak dilekleriyle.

Saygılarımla,

Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı

Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ

 
KONGRE WEB SİTESİ: www.rumelikongresi.com

 

Önemli Tarihler / Important Dates

Bildiri Özeti Son Teslim Tarihi

Abstract Submission Deadline

01 Temmuz 2022

01 July 2022

Kabul Edilen Bildirilerin İlanı

Notification of Acceptance

01 Ağustos 2022

01 August 2022

Kongre Programının İlanı

Announcement of the Congress Programme

01 Ekim 2022

01 October 2022

Kongre Tarihi

Dates of the Congress

20-23 Ekim 2022

20-23 October 2022

Tam Metin Son Teslim Tarihi

Full Text Submission Deadline

30 Kasım 2022

30 November 2022