Üniversitemizin 30. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümünün düzenlediği "Tedarik Zinciri İzlenebilirliği Blok Zincir Kullanımı" konulu sunum Doç. Dr. Yaşanur Kayıkcı tarafından gerçekleştirildi.

İngiltere’nin Sheffield şehrindeki Sheffield Hallam Üniversitesinde Mühendislik ve Matematik bölümünde çalışan Doç. Dr. Yaşanur Kayıkcı ile ileriki günlerde öğretim üyelerimiz tarafından Blok Zinciri konularında ortaklaşa araştırma çalışmaları yapılması ve Ufuk Avrupa Programları kapsamında proje ortaklıkları planlandı.

Mühendislik Fakültesi Büyük Amfi'de gerçekleşen programa, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsamettin BULUT, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. İsmail HİLALİ, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gencay SARIIŞIK, Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa ULUKAVAK, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. İ. Berkan AYDİLEK, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.