Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM)'in "Aklıma Bir Fikir Geldi" Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışması  başvuru süresi uzatıldı.

Meslek Birliğimizin, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteği ile bu yıl onikincisi düzenleneceği "Aklıma Bir Fikir Geldi" Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışmasının afiş şartnamesi paylaşılarak son başvuru son başvuru 3 Haziran 2022 olarak açıklanmıştı. Üniversite dekanları ve ögrencilerden gelen yoğun talep üzerine son başvuru tarihi 18 Kasım 2022 olarak revize edilmiştir. Detaylı bilgi www.ratem.org ve www.aklimabirfikirgeldi.org adreslerinde yer almaktadır.

Yarışma, fakülte veya bölüm ayrımı olmaksızın tüm üniversite öğrencilerimiz katilabilmektedir.