Değerli ilgili, Cumhuriyetimizin 100. Yılında, medeniyetlerin başkenti İstanbul’da gerçekleştirilecek TEKNOFEST 2023’ ün Teknoloji Yarışmaları başvuruları başladı! Türkiye’nin teknoloji üreten bir topluma dönüşmesini hedefleyen ve Milli Teknoloji Hamlesi sloganı ile yola çıkan TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu kuruluşları ve üniversitelerin destekleriyle düzenleniyor.                          Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST kapsamında, gençlerin geleceğin teknolojileri üzerinde çalışmalarını desteklemek için Yapay Zeka’dan Otonom Sistemlere, Uzay Teknolojileri ’ne farklı alanlarda 41 farklı kategoride teknoloji yarışmaları düzenlenmektedir.                                                                                                   TEKNOFEST 2023 Teknolojileri yarışmaları hakkında sizleri bilgilendirmek adına bilgilendirme semineri planlamaktayız. Bu kapsamda 15.11.2022 Salı günü saat:14:00 'da Mühendislik Fakültesi Amfi Salonunda T3 Vakfı'nın katılımıyla gerçekleştirilecek olan seminere davetlisiniz.