Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencileri 14. BİLMÖK'e Katıldılar
Her yıl bir üniversitenin ev sahipliği ile düzenlenen Türkiye'nin en büyük öğrenci kongresi olan BİLMÖK (Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi), 2016 yılında Bilişim Topluluğu organizasyonu ile Harran Üniversitesinde gerçekleştirilmişti. 2018 BİLMÖK ise bu yıl Yeditepe Üniversitesi tarafından 9-10-11 Mart 2018 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirildi.

Arş. Gör. Mehmet Umut SALUR’un danışmanlığında faaliyetlerini sürdüren üniversitemiz Bilişim Topluluğu Öğrenci Kulübü üyesi olan 39 öğrenci ve topluluk danışmanı Arş. Gör. Mehmet Umut SALUR Yeditepe Üniversitesin ’de düzenlenen 2018 BİLMÖK’e katılım sağladılar. Kongre için Şanlıurfa’dan İstanbul’a giden toplam 40 kişinin İstanbul-Şanlıurfa arası gidiş-geliş uçak biletlerinin topluluğa sponsor olan T.C. GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı karşıladı. Üç gün süren kongrede alanında uzman kişiler farklı oturumlarda güncel konularda sunumlar gerçekleştirdiler. Kongreye katılan öğrenciler üç gün boyunca oturumları takip ederek Bilgisayar Mühendisliği alanındaki güncel konularda bilgi edindiler.

2018 BİLMÖK etkinliğine katılan öğrenciler topluluk danışmanı koordinatörlüğünde 13 Mart 2018 tarihinde Şanlıurfa Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde yemekli toplantı gerçekleştirip, kongre hakkında değerlendirmelerde bulundular. Ayrıca 2018 yılı Nisan ayı içerinde Harran Üniversitesinde yapılması planlanan “5. Geleneksel Bilişim Günleri” etkinliği hakkında yol haritası belirlendi.