Mühendislik Fakültesinde Bitirme Projeleri Sergisi Düzenlendi
Rektör Prof. Dr. Ramazan TAŞALTIN, Dekan Prof. Dr. Murat KISA, Bölüm başkanları ve Öğretim elemanlarının katılımıyla, Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bölüm öğrencilerini bir araya getiren 1. Bitirme Projeleri Sergisi düzenlendi.
Öğrenciler arası etkileşimi sağlamak, öğrencilerin çalışmalarını paylaşarak olası projelerin başlatılmasını sağlamak ayrıca Mühendislik eğitimine katkıda bulunmanın amaçlandığı sergiye; Bilgisayar, Çevre, Elektrik-Elektronik, İnşaat ve Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri, yıl içinde bitirme projesi dersi kapsamında tamamladıkları projeleriyle katılmışlardır.
Bitirme projeleri sergisine katılan öğrenciler; başta Rektör Prof. Dr. Ramazan TAŞALTIN olmak üzere tüm katılımcılara, yoğun bir gayret göstererek hazırlamış oldukları projelerinin tanıtımını yapmışlardır.