Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulumuz Rekreasyon Yönetimi Bölümü 2. Sınıf öğrencileri tarafından Sahne Sanatları Dersi Final Gösterisi "Öyküleri ve Halk Oyunlarıyla Anadolu'dan 7 Ses 1 Nefes" etkinliği gerçekleşti.

Öğrencilerin Sahne Sanatları dersinde öğrendikleri teorik bilgileri uygulamalı olarak deneyimlemek, öğrencilerin süreci yaparak ve yaşayarak öğrenmelerine fırsat vermek amacıyla düzenlenen etkinlik, sanatsal anlamda sahne deneyimi yaşatırken aynı zamanda üniversite öğrencilerinin alanlarında daha nitelikli yetişmelerine de katkı sağlamaktadır.

 Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonunda gerçekleşen programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Demir, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Çullu, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Doktor Mahmut Işık, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Bektaş, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cenap Cevheri, Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Hayoğlu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ömer Faruk Demirkol, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Mehmet Ciğerci, Hilvan Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Serap Ateş, Genel Sekreter Zübeyir Zorlu, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Emine Teker ve Eğitim Fakültesi Arş. Gör. Ayşe Özçınar tarafından hazırlanan “Öyküleri ve Halk Oyunlarıyla Anadolu’dan 7 Ses 1 Nefes” final etkinliği, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Emine Gözen ile Besyo 4. Sınıf öğrencilerinin katkılarıyla sahnelendi. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği ve büyük bir beğeniyle izlediği program Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ömer Faruk Demirkol’un teşekkür konuşması ile sona erdi.




ETKİNLİKLERİMİZ

İLETİŞİM

Harran Üniversitesi 
Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Müdürlüğü 

Santral Tlf: 0 414 318 30 00 
Yüksekokul Sekreteri:  0 414 318 30 00 (3123)
Öğrenci İşleri: 
0 414 318 30 00 (1943)
E-posta: toy@harran.edu.tr 
Adres: Harran Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği YO Merkezi Derslikler Binası 3. Kat
Mardin Yolu 22 Km. Osmanbey Kampüsü 63200 
Şanlıurfa/ TÜRKİYE