2018 Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Engelli Adaylar Özel Yetenek Sınav Sonuçları için tıklayınız.

2018 Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Diğer Adaylar Özel Yetenek Sınav Sonuçları için tıklayınız.

ÖNEMLİ NOT: Asıl listeden kazananların kesin kayıtları 10-11 Eylül 2018 tarihleri arasında, mesai saatleri içinde yapılacaktır. Kesin kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra kontenjan açığı kaldığı takdirde, yedek kayıt duyurusu 11 Eylül 2018 tarihinde mesai bitiminde ilan edilecektir. Yedek listede bulunan tüm adaylar eksik kontenjandan yararlanmak için EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA 12 Eylül 2018 tarihinde mesai saatleri içinde başvuruda bulunabilecektir. Yedek listesinde bulunan ve dilekçe ile başvuran adayların listesi 12 Eylül 2018 tarihinde mesai bitiminde ilan edilecektir. İlgili yedek adayların 13 Eylül 2018 tarihinde mesai saatleri içinde kesin kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. Bu işlemler ile ilgili tüm duyurular www.harran.edu.tr web sitesi duyurular bölümünde ilan edilecektir. Daha detaylı bilgi için özel yetenek sınav kılavuzunu inceleyiniz. Özel yetenek sınav kılavuzu için tıklayınız.

EĞİTİM FAKÜLTESİ GOOGLE SCHOLAR ATIF SAYISI

BOLOGNA

MEZUN PORTALI

SÜRELİ YAYINLAR