Şanlıurfa ili Jandarma İl Komutanlığı’ndan gelen Podoloji semineri, ayak analizi ve ayak bakımı isteği üzerine çalışma başlatan Yüksekokulumuz, Podoloji Program Başkanı Öğr. Gör. M. Şerif KİRİŞÇİ ve Podoloji 2. Sınıf öğrencileri 13.12.2018 Perşembe günü Jandarma İl Komutanlığına giderek Jandarma personel ve erlerine seminer vererek ayak analizlerini ve Podolojik ayak bakımlarını yaptı. Zorlu eğitimlerden geçen ve zorlu arazi koşullarında çalışan askerlerimizin ayak bakımları yapılırken öğrencilerimizin de tecrübe kazanması sağlanmış oldu.

Yüksekokul müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi İsmail KOYUNCU Üniversitemizin kamu kurumlarıyla yakınlaşmasına ve işbirliği içinde olması için hizmete açık olduklarını duyurarak Harran Üniversitesi rektörlüğüne, Jandarma İl Komutanlığına ve Podoloji Programı öğrencilerine teşekkür etti.

BOLOGNA