Sinema-Televizyon Bölümü Kısa Film Çalışmalarına Başladı...

2018/2019 Eğitim-Öğretim yılında ilk öğrencilerini kabul eden, Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema-TV bölümü,hızlı bir şekilde çalışmalarına başladı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema-Tv Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Armağan GÜNEŞ: "Günüzde yaşanmış senaryoların büyük ilgi görüyor ve binlerce yıllık tarihe sahip olan Şanlıurfa Bölgesi için Sinema-Tv Bölümüne oldukça önemli, bizim bu yaşayan tarihi yazacağımız senaryolar ve çekeceğimiz filmler aracılığıyla  tüm dünya ile paylaşmamız gerekiyor." dedi.

Sinema-Tv Bölümü adına çalışma arkadaşları ile bir çok projelerinin olduğunu dile getiren Dr. Öğr. Üyesi Armağan Güneş önümüzdeki günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle "Şarkı Söyleyen Filmler" adlı nostalji film festivalinin gerçekleştirileceğinin müjdesini verdi.

GÜNCEL DUYURULAR

BOLOGNA