2019-2020 Bahar Yarıyılı Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Ders Programı için tıklayınız. 

DERS KAYDI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARILAR:

1.sınıflar Türk Dili-2, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-2 ve Yabancı Dil-2 derslerini "Rektörlük Servis" dersleri kısmından Eğitim Fakültesi için açılmış yani AKTS'si bizim müfredattaki AKTS ile aynı olan derslerden isteğe bağlı olarak yüz yüze veya uzaktan eğitim olarak seçeceklerdir. Uzaktan eğitimde devam zorunluluğu yoktur. Yüz yüze seçen kişiler ise derse devam etmek zorundadır. Uzaktan eğitim seçen kişiler ücretlerini HARUZEM anasayfasında yer alan uyarılara göre yatırabilirler. Yüz yüze seçenler ise ders programlarına uygun bir şekilde HARUZEM bünyesinde verilen herhangi bir ders saatine katılabilirler.

2.sınıflar MB ve GK Seçmeli dersleri “Eğitim Çatı” menüsünden seçmesi gerekmektedir. 1 adet genel kültür seçmeli ve 1 adet meslek bilgisi seçmeli ders almanız gerekmektedir. Daha önce almış oldukları Genel Kültür ve Meslek Bilgisi seçmeli derslerini bir daha alamazlar. Bu nedenle daha önce hiç almadığınız bir genel kültür ve meslek bilgisi seçmeli dersini seçmeleri gerekmektedir.

3.Sınıflar Topluma Hizmet Uygulamaları ve Okul Deneyimi derslerinde aynı hocayı seçmeleri gerekmektedir.

4.Sınıflar ilk dönem Öğretmenlik Uygulaması-I dersindeki danışman hocası kimse yine o danışman hocayı seçmeleri gerekmektedir. Bilginize. Lütfen uyarıları dikkate alınız.  
 
 

 

HIZLI ERİŞİM


Harran Üniversitesi Anasayfası

Harran Üniversitesi Etkinlikleri
 
         
    Lisans Bilgi               Kütüphane     
        Paketi

     
   
      
      yökfarabi ile ilgili görsel sonucu          
                  
           Aylık Yemek Listesi
 

SÜRELİ YAYINLAR

            dergipark hej ile ilgili görsel sonucu
Harran Maarif Dergisi (HAMD)