Değerli Harran Üniversiteliler,

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu 15.09.2021 Çarşamba günü itibariyle aşağıda belirtilen şartlarda Üniversitemiz öğrencileri ile akademik ve idari personelinin kullanımına açık olacaktır. Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzunun  pandemi koşullarında kullanım kuralları aşağıda belirtilmiştir.

- Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonuna girişte HES Kodu sorgulaması ve ateş ölçümü yapılacaktır.
- Kullanıcıların spora uygun ayakkabı ve kıyafet kullanmaları gerekmektedir. Spora uygun olsa bile dışarıda giyilen ayakkabılarla salonlara girilmemelidir.
- Kullanıcıların spor sırasında yanında havlu bulundurması, terliyken oturulan ve yaslanılan yere havlu sermesi gerekmektedir. Yanında havlu bulunmayan kullanıcılar tesislerden faydalanamaz.
- Bireysel çalışmalar sırasında oluşabilecek sağlık sorunları kullanıcıların kendi sorumluluğundadır.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı