Fakültemizin Akademik Genel Kurul Toplantısı, 07.01.2019 Perşembe günü saat 15:00’de Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Fakültemiz Öğretim Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Dekanımız Prof.Dr. Murat SEVGİLİ on aylık genel değerlendirme sunumunda, fakültemizce yapılan müfredat değişikliği, hazırlanan yönerge, etkinlikler, yayın sayıları, fakültemiz alt yapı düzenlemeleri ile ilgili yıl içerisinde yapılan iyileştirmeler ile bakım ve onarımlar anlatıldı. Fakültemiz için belirlenecek hedefler, yapılabilecek projeler konuşuldu.

Toplantı, öğretim üyelerinin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

BASINDA FAKÜLTEMİZ

ÖNERİ, İSTEK, ŞİKAYET