Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Dursun AKASLAN Uluslararası Yenilikçi Geri Dönüşüm Uygulamaları Sempozyumu Davetli Konuşmacı olarak katıldı.
Türkiye ve Avrupa Birliği arasında Şehir Eşleştirme Hibe Programı kapsamında Silvan Beldiye Başkanlığı tarafından yürütülen Dicle Üniversitesi ve Slovenya'nın Krsko Belediyesinin ortağı olduğu "Yenilebilir Geri Dönüşüm Uygulamaları" projesi dahilinde organize edilen Uluslararası Yenilikçi Geri Dönüşüm Uygulamaları Sempozyumu'na öğretim üyemiz Doç. Dr. Dursun AKASLAN davetli konuşmacı olarak davet edilerek "Akıllı Şehirler" üzerine sunumlarını yapmışlardır.

HOŞGELDİNİZ

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Yazılım Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1378
yazilim@harran.edu.tr