TÜBİTAK, Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Destek Grubu (SOBAG) tarafından salgının mevcut ve gelecekteki etkilerinin sosyal ve beşeri bilimler perspektifinden araştırılması, süreçlerin ve kaynakların daha etkin planlanması ve yönetilmesi amacıyla 2020 yılı Nisan ayında “COVID-19 ve Toplum: Salgının Sosyal, Beşeri ve Ekonomik Etkileri, Sorunlar ve Çözümler” başlıklı özel bir çağrıya çıkılmıştır. Çağrı kapsamında desteklenen projelerden elde edilen bulgulara/sonuçlara ve proje kapsamında geliştirilen önerilere ilişkin “COVID-19 ve Toplum: Salgının Sosyal, Beşeri ve Ekonomik Etkileri – Bulgular, Sonuçlar ve Öneriler” başlıklı bir kitapçık hazırlanmıştır. Söz konusu kitapçıkta, desteklenen projeler 9 ana alanda gruplandırılmış olup her proje önerisi amaç, bulgular, sonuç ve öneriler başlıkları altında özetlenmiştir.

Kitapçığa ulaşmak için lütfen tıklayınız.

HOŞGELDİNİZ

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Yazılım Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1378
yazilim@harran.edu.tr