Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. Dursun Akaslan tarafından 2022 yılında kurulan International Journal of Advanced Virtual Reality (e-ISSN: 2980-0897) dergisi Mart ve Eylül aylarında olmak üzere yılda iki defa yayınlanmakta olup Arıtılmış Gerçeklik, Karma Gerçeklik ve Sanal Gerçeklik alanlarında makale kabul etmektedir.

Uluslararası hakemli bir dergi olarak dünyanın dört bir yanındaki üniversitelerden, araştırma enstitülerinden, endüstrilerden ve kuruluşlardan önde gelen endüstriyel araştırmacıların, bilim adamlarının, mühendislerin, uygulayıcıların ve öğrencilerin en son araştırma fikirlerini, yöntemlerini, bulgularını paylaşabilecekleri ve deneyimlerini paylaşabilecekleri bir zemin sağlamayı amaçlamaktadır.

International Journal of Advanced Virtual Reality dergisi ücretsiz ve açık erişimli bir dergi olup yayımlamakta olduğu makaleleri "Creative Commons Attribution 4.0 International" altında lisanslamakta olup makale işleme ücreti gibi herhangi bir ad altında herhangi bir ücret talep etmemekte ve yayımlanan her makaleye DOI ataması ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Dergiye gönderilen makaleler çift-taraflı kör hakemlik sistemi kullanılarak en az iki kişi olmak üzere uluslararası hakemler tarafından değerlendirilmekte olup her makale için birinci turta hakemlerimize 14 gün ve diğer turlar için 7 gün süre verilmektedir.

International Journal of Advanced Virtual Reality tarafından yayımlanan Mart sayısı ve dergimiz ile ilgili ayrıntılı bilgi http://journals.leukolion.com üzerinden de verilmekte olup Eylül sayısı için makale gönderimine açıktır.

HOŞGELDİNİZ

İLETİŞİM

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Yazılım Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1378
yazilim@harran.edu.tr