HAVELSAN , bu yıl mühendislik fakültesi bölümü 3. veya 4. sınıf öğrencilerinin yaz stajını yapabilmesi için uzaktan bir staj uygulaması gerçekleştirecektir. Bu kapsamda, her üniversiteden 1 öğrencinin bir projede görev alarak uzaktan çalışabilmesi için imkanı sağlanacaktır.

Bu doğrultuda bölümümüzde halihazırda 3. veya 4. sınıfta okuyan ve genel not ortalaması 3.00'ın üstünde olan 1 öğrencimiz HAVELSAN'da staj yapabilecektir. Belirtilen şartlara uygun olan ve HAVELSAN'da staj yapmak isteyen öğrencilerin en geç
15.06.2020 Pazartesi
gününe kadar Arş.Gör. F.Didem ALAY'a e-posta göndermeleri gerekmektedir. Başvuru için talep gönderen öğrenciler arasından en yüksek not ortalamasına sahip öğrenci seçilerek bilgleri HAVELSAN'a iletilecektir.

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr