2022 - 2023 Bahar Yarıyılı ders kayıtları 06 Şubat - 10 Şubat 2023 tarihlerinde yapılacaktır. Ders kayıtlarında sorun yaşanmaması açısından aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir.
  1. Seçmeli derslerde kontenjan sınırlaması bulunmaktadır. Kontenjan artırımı zorunlu haller dışında yapılmayacaktır.
  2. Matematik II, Fizik II ve Lineer Cebir dersleri 2 şube şeklinde açılacak ve kontenjan sınırı bulunmaktadır.
  3. Bu dönem ilk defa Bitirme Projesi dersi alacak öğrencilerin danışman seçimi için öncelikle Bitirme Komisyonu ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.
  4. Bitirme Projesi I veya Bitirme Proje Önerisi derslerini alanlar aynı danışman hocaları ile devam edeceklerdir.

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr