Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Sedat BENEK Koordinatörlüğünde 26.11.2015 tarihinde Prof. Dr. Murat TÜRKEŞ Tarafından '' Dünyada ve Türkiye'de Gözlenen ve Beklenen İklim Değişiklikleri '' isimli konferans verildi. Konferansımıza Harran Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ramazan TAŞALTIN'ın yanısıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abuzer PINAR, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mustafa DEĞİRMENCİ ve Üniversitemizin ve Bölümümüzün Değerli Hocaları ile Öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdiler.

Bölümümüzün Geleneksel Konferanslarından birini 13 Nisan 2017'de gerçekleştirdik. Başta bölümümüzün tüm öğrencileri olmak üzere üniversitemizin akademik ve idari personeli ve öğrencileri ile konuyla ilgilenen tüm STK, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve bireysel ilgilenenlerin yoğun ilgisine teşekkür ederiz.

BOLOGNA

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ, İSTEK, ŞİKAYET, BİLGİ TALEBİ)