2023 yılı yaz stajları YÜZ YÜZE yapılacak olup staj yapmak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki adımları izlemelidir.

***NOT : Staj yapacağınız yere Staj Formunu imzalattıktan sonra komisyona teslim etmeden önce aşağıdaki google forma bilgileri eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir.
    Form için TIKLAYINIZ.

1) Yaz staj başlama tarihi :  26.06.2023

2) Yaz stajı bitiş tarihi :  15.09.2023

2) Staj başvuru formu bilgisayarda doldurularak çıktı alınacak. (El yazısı kabul edilmeyecektir.)

3) Başvuru formu, stajın yapılacağı kurumdaki amire imzalatılacak. (Islak imzalı olmalıdır.)

4) Staj başvurusu 20 günden az yapılamaz aksi halde başvuru reddedilecektir.

5) Islak imzalı başvuru formu en geç 14 haziran 2023 çarşamba gününe kadar Arş. Gör. Hasan Cihangir veya Bölüm Sekreterliğine teslim etmelidir.

NOT :  Öğrencilerimiz herhangi bir yaz okuluna kayıtlı olduğu tarihlerde yaz stajını yapamazlar. Yaz stajı tamamlandıktan sonra yaz okulu yapılabilir, ya da yaz okulu tamamlandıktan sonra yaz stajı yapılabilir. (Üniversitemizdeki ve üniversitemiz dışındaki yaz okullarının tamamı için geçerlidir.)
  • Zorunlu staj yapacak öğrencilerin bölümümüz ve fakültemize ait internet sayfalarında ilan edilmiş staj prosedür ve yönergelerine uygun işlem yapmaları gerekmektedir.

İMZA YETKİSİ HAKKINDA

LİSANS ADAYLARI

AÇIK DERS NOTU MERKEZİ

MEZUNLAR PORTALI

Harran Üniversitesi
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü
Osmanbey Yerleşkesi
PK 153 63000 , Şanlıurfa

Tlf: 0414 3183000 - 1382

Google Map kullanarak görüntülemek için tıklayınız.