2022-2023 Yaz Dönemi Stajını tamamlayan öğrenciler Staj defterlerini ciltli olarak 25 Eylül - 4 Ekim tarihileri arasında staj komisyonuna teslim etmeleri gerekmektedir.
Staj defterini teslim eden öğrencilerin staj defterleri incelenecek, stajları dinlenecek ve bu doğrultuda staj değerlendirmeleri yapılacaktır.

Dikkat edilmesi gereken hususlar;

1. Staj defterlerinizi hazırlarken sık yapılan yanlışlar: staj defterinin elle yazılması, forrmüllerin elle yazılmaması, yazıları her iki tarafa yaslı olmaması, resimler ve şekillerin ortalı olmaması, resim, şekil ve tablo gibi eklentilerin isimlendirilmemesi, yazı karakterlerinin aynı olmaması ve cümle içinde bunların açıklanmaması...
  2. Staj defteri ve staj sicil fişleri elden veya kargo yoluyla staj komisyonuna teslim edilmelidir.
  3. Yapılan staj genel olarak kendi cümlelerinizle yazılması ve açıklayıcı cümleler ile ifade edilmesi beklenmektedir.
  4. Staj defterinde resim ve şekillere gerektiği kadar yer verilmelidir.

İMZA YETKİSİ HAKKINDA

LİSANS ADAYLARI

AÇIK DERS NOTU MERKEZİ

MEZUNLAR PORTALI

Harran Üniversitesi
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü
Osmanbey Yerleşkesi
PK 153 63000 , Şanlıurfa

Tlf: 0414 3183000 - 1382

Google Map kullanarak görüntülemek için tıklayınız.