Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ait teknik destek projesi kapsamında “Proje Döngüsü Yönetimi (PCM) ve Hibe Destekleri” eğitimi tamamlandı.

Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın finanse ettiği Şanlıurfa Il Milli Eğitim Müdürlüğünün ait teknik destek projesi kapsamında Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HARÜSEM) tarafından 05 – 09 Nisan tarihleri arasında “Proje Döngüsü Yönetimi (PCM) ve Hibe Desteği eğitimi” tamamlanmıştır. 

 

Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HARÜSEM)’nin Yenişehir Kampüsü dersliklerinde HARÜSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet GÖÇEN, Uzman Eğitmen Vefa ALPARSLAN ve Dr. Öğr.  Hakan GÜLERCE sunumları ile eğitime katkı sağladılar. 

 

Ajans Destekleri, Erasmus Plus, ulusal ve uluslararası proje tipleri, Mantıksal Çerçeve ve Bütçe gibi konu başlıklarının ele alındığı eğitime Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan öğretmenler katıldı. 

 

Eğitim pandemi kuralları gereği maske, mesafe ve hijyen tedbirleri dikkate alınarak 5 günde tamamlanmıştır. Eğitim sonunda katılımcı öğretmenlere Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Şube Müdürü Ferhat Emre Tarafından sertifikaları verildi. 




PİXEL

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

     

Bilgi talebi, istek, memnuniyet, öneri ve şikayetleriniz için bu bağlantıya tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz. 

SERTİFİKA DOĞRULAMA