Karacadağ Kalkınma Ajansı Sosyal Destek Programı kapsamında Şanlıurfa Valiliği koordinesinde STEM Akademisi ve Kariyer Merkezleri Projesi adı altında Stem Merkezlerimiz açıldı.

Karacadağ Kalkınma Ajansı Sosyal Destek Programı kapsamında desteklenen Şanlıurfa Valiliği koordinesinde Harran Üniversitesi ve Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında hayata geçirilen toplam 4 milyon TL bütçeli STEM Akademisi ve Kariyer Merkezleri Projesi ile 11 ilçeye  STEM merkezi kurulum yapıldı.

HARÜSEM danışmanlığında STEM Merkezlerinde uygulanacak STEM programlarının ön hazırlık toplantısı Eyyübiye STEM atölyesinde yapıldı. Proje ile çocukların özgün düşünebilme, teknoloji tasarımı yapabilme, yazılım geliştirebilme gibi konularda yetenek kazanmasına katkı sunulacak. Gençleri, geleceğin mesleklerine hazırlarken onların teknolojik yapıları tanıması ve kullanmasını sağlayacak. 

STEM eğitimi disiplinler arası ve uygulamaya yönelik yaklaşımı içeren Fen, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik gibi dört önemli disiplinin birbiriyle entegrasyonunu hedefleyen bir öğretim sistemini kapsıyor.

















 

PİXEL

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

     

Bilgi talebi, istek, memnuniyet, öneri ve şikayetleriniz için bu bağlantıya tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz. 

SERTİFİKA DOĞRULAMA