Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde 04-14 Yaş Grubu çocuklara yönelik Yüzme Kursu
Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü yenilenen ve nezih havuzunda Uzman Antrenör ve Akademisyenler danışmanlığında 04-14 yaş grubu çocuklara yönelik "HARÜSEM Yüzme Kursu" başlıyor. Eğitimde suya alışma, yüzme sporunun temel eğitim aşamaları ve yüzme stillerinin öğretilmesi ve geliştirilmesi yer almaktadır. Eğitimimiz 28 Temmuz 2021 itibariyle planlanmıştır. Bayram tatilinden dönen aileler için kurs programı temmuzun son haftası başlayacaktır. HARÜSEM Yüzme Kursu 4 hafta toplam 20 saat sürecektir. Kayıtlar için geç kalmayınız. Kayıt formu https://tinyurl.com/j5hfbwda

1.Yüzme kursumuz 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü başlayacak; 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü sonlanacaktır.

2. Yüzme kursumuz haftada 3 gün (Pazartesi -Çarşamba-Cumartesi) şeklinde sürecektir.

3. Her bir seans 10.00-11.30 arasında belirtilen günlerde yapılacaktır.

4. Toplam 13 seans sonunda yüzme kursu tamamlanmış olacaktır.

5. Yüzme kursuna sadece 04-14 yaş arası öğrenciler kabul edilmektedir.

6. Kurs sonunda kursiyer öğrencilerimize yüzme kursu belgesi verilecektir.

7. Üniversite havuz binasında büyükler ve çocuklar için iki ayrı havuz olup eğitimlerimiz çocuk havuzunda verilecektir.

8. Kesin kayıt olan kursiyer öğrenci sayısına göre erkek ve kadın eğitmenler belirtilen seanslarda hazır bulunacaktır.

9. Osmanbey Kampüsü içinde servis imkânı mevcuttur. Aracımız seanstan en geç 20 dk. önce HARÜSEM Çocuk Kampüsü Kreşinden kalkacak ve lojman hattı üzerinden havuza ulaşacaktır. Servise Kreş Ablamız eşlik edecektir.

10. Osmanbey dışı servis imkânımız ne yazık ki yoktur.

11. Kendi aracıyla gelen velilerimiz yüzme kursu seansı başlayana kadar giyinme odalarında Kreş Ablasıyla beraber çocuklarının giyinmelerine eşlik edebilir.

12. Tüm velililer ve kursiyer öğrencilerimiz “Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Fitness Kullanım Kurallarına” uyması beklenmektedir. İnternetten ve havuz girişindeki kurallar listesine (yemek vb.) lütfen dikkat ediniz.

13. Her kursiyer öğrencinin “şort, bone, havlu ve terlik getirmesi” gerekmektedir.

KESİN KAYIT İÇİN BİLGİLER VE GEREKENLER:
1- Yüzme kursu ücreti KDV dahil 400 TL’dir.
2- Bu miktara havuz giriş ücreti dahildir.
3- İlgili ücreti lütfen aşağıdaki hesaba yatırınız
HESAP ADI: Harran Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü
IBAN NO: TR10 0001 0022 6635 6157 6350 03 (Ziraat Bankası Girişimci Şube) Dekont açıklamaya lütfen HARÜSEM YÜZME KURSU ve ÖĞRENCİ ADINI yazınız
Dekontu harusem@harran.edu.tr adresine gönderirken lütfen aşağıdaki belge/bilgileri de ekleyiniz:
a) Kursiyer öğrencinin T.C. kimlik ön yüz veya varsa öğrenci kartı (taranmış veya fotoğraf da olabilir)
b) Varsa sağlık durumuyla ilgili eğitmenlerin bilmesi gereken hususlar (alerji vb.)
c) Veli ad soyadı, telefon, iş bilgisi ve ulaşılamama durumuna karşı ikinci kişi iletişim bilgileri.

Havuz ve eğitim programıyla ilgili sorular için:
Harran Üniversitesi Havuz Sorumlusu Antrenör İbrahim Ayata: 0535 275 36 63
Yüzme kursu genel konularla ilgili sorular için:
HARÜSEM Eğitim Danışmanı Ahmet Bilgili: 0505 220 46 79
Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü Havuzu Adres: Tıklayınız
Not: Havuzumuz pandemi sürecinde yenilenmiş ve son bakım işlemlerinin bayram öncesi yetişmemesi nedeniyle kurs açılışı hafta ortasına ertelenmiştir.

PİXEL

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

Bilgi talebi, istek, memnuniyet, öneri ve şikayetleriniz için bu bağlantıya tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz.

SERTİFİKA DOĞRULAMA