Şanlıurfa Valiliği “STEM Eğitimci Eğitimi ile Personel Yenilikçilik Kabiliyetlerin Arttırılması” teknik destek projesi kapsamında Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından fonlanan STEM Eğitici Eğitimi HARÜSEM iş birliğiyle verilecektir
Şanlıurfa Valiliği “STEM Eğitimci Eğitimi ile Personel Yenilikçilik Kabiliyetlerin Arttırılması” teknik destek projesi kapsamında Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından fonlanan STEM Eğitici Eğitimi HARÜSEM iş birliğiyle verilecektir.
Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (HARÜSEM) danışmanlığında Karacadağ Kalkınma Ajansı SOGEP kapsamında desteklenen çalışma kapsamında 11 ilçeye STEM Merkezleri kurulmuştu. Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından fonlanan yeni teknik projesi kapsamında ise bu merkezlerde eğitici olarak görev alacak öğretmenlerin ve uzmanların Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde yenilikçi eğitim yaklaşımları konusunda eğitim alması planlanıyor. Bu açıdan merkezlerde eğitmen olarak görev alacak öğretmenler Şanlıurfa Valiliği tarafından belirlenmiş olup “STEM Eğitimci Eğitimi ile Personel Yenilikçilik Kabiliyetlerin Arttırılması Eğitimi” Ağustos ayı içinde yapılacaktır.


PİXEL

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

     

Bilgi talebi, istek, memnuniyet, öneri ve şikayetleriniz için bu bağlantıya tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz. 

SERTİFİKA DOĞRULAMA