2021 yılında HARÜSEM olarak gerçekleştirdiğimiz bütün faaliyetlerimizin yer aldığı bültenimiz yayında. HARÜSEM 2021 yılı karnesi tam not aldı
Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak 2021 yılı içerisinde gerçekleştirilen projeler, katıldığımız etkinlikler ve uygulamış olduğumuz eğitimlerin yer aldığı HARÜSEM 2021 Bülteni yayında. 

HARÜSEM kurulduğu günden bu yana Harran Üniversitesi şemsiyesi altında birçok önemli çalışmaya öncülük etmiştir. HARÜSEM, Harran Üniversitesi Çocuk Kampüsü çalışmaları, mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri başta olmak üzere Suriyeli mülteciler ve ekonomik açıdan dezavantajlı vatandaşlar için yapılan projeler ile binlerce aile ve kişinin hayatına dokunmuştur. Bu çalışmalar 2021 yılında yeni bir boyut kazanmış; HARÜSEM çalışma alanlarını online eğitim modülleri, kırsal kesimlerde Covid-19 müdahale çalışmaları, üstün zekalı öğrencilerin eğitimi, yapay zekâ çalışmaları ve kitapları, mentörlük ve yazılım eğitimleri ile genişletmiştir. Nitekim 2021 yılı dönemlik raporunda bahsedilen projeler ile bölge gelişiminde uzun vadede kaldıraç etkisi gösterecek çalışmalar başlatılmıştır. 

Uluslararası iş birlikleri kapsamında ABD’den Avustralya’ya kadar uzanan proje ağları kurulmuş, ulusal çalışmalarda T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, GAP İdaresi Başkanlığı, Karacadağ Kalkınma Ajansı gibi önemli kurumlardan destekler alınmıştır. 

HARÜSEM 2021 yılı içinde Türkiye Birleşmiş Milletler (BM) Göç Kuruluşu, HRÜ Genç STEM Kulübü, Concern Worldwide, ABD ve AB Kurumları ile ortak çalışarak bölgede önemli çalışmalara öncülük etmiştir. Ayrıca kamu kurumlarına yönelik özel eğitim programları ile çalışanların mesleki gelişime katkılar sağlamıştır. HARÜSEM bölge gelişiminde öncü bir kurum olma vizyonu yolunda Harran Üniversitesi yönetimi ve tüm öğretim elemanlarının desteğiyle yeni çalışmalarına hız verecektir.

BÜLTENE ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ: https://tinyurl.com/28pdkt9c
Bilgi için harusem@harran.edu.tr


 

PİXEL

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

     

Bilgi talebi, istek, memnuniyet, öneri ve şikayetleriniz için bu bağlantıya tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz. 

SERTİFİKA DOĞRULAMA