Konferans, genel itibariyle göç ve göçmenlik olgusunun farklı yönleriyle ele alınacağı, göç ve uyum sürecinin psiko-sosyal boyutlarıyla işleneceği, göç sürecindeki sağlık güvenliği gibi konuların tartışılacağı oturumlardan oluşacaktır.
Harran Üniversitesi Göç Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde ve Sosyoloji Bölümü, İç İşleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, Uluslararası Sosyal Bilimler Federasyonu ve Sağlık Güvenliği Ortakları işbirliğiyle ile 4-5 Kasım 2019 tarihlerinde "Küresel Göç ve Psiko-Sosyal Sağlık Güvenliği" ana temalı uluslararası bir konferans düzenlenecektir.

Konferans, genel itibariyle göç ve göçmenlik olgusunun farklı yönleriyle ele alınacağı, göç ve uyum sürecinin psiko-sosyal boyutlarıyla işleneceği, göç sürecindeki sağlık güvenliği gibi konuların tartışılacağı oturumlardan oluşacaktır. Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi amfilerinde gerçekleştirilecek olan konferansın detaylı programı ve sunum özetleri kitapçığı gockonferansi.com ve üniversitemiz web sitesi üzerinden yayınlanacaktır.

Konferans programına ve özetler kitapçığına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

KONFERANS PROGRAMI

ÖZETLER KİTAPÇIĞI
 

SOSYAL MEDYA

HAFTALIK BÜLTEN

Haftalık Göç Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Email Adresiniz*

DUYURULAR









İLETİŞİM

hugoc@harran.edu.tr

Tel: 0414 318 3006

Fax: 04143183190
Cep: 0545 336 40 32
Harran Üniversitesi Rektörlüğü Yenişehir Yerleşkesi,
63300 Şanlıurfa