Yüksek Öğretim Kalite Kurulunca belirlenen temel faaliyet alanlarında hedeflerine ulaşan Üniversitemiz, eğitim ve öğretim faaliyetleri kapsamında birimlerini kalite standartlarına getirmeyi başardı. Kalite standartları gereğince iyileştirmeler yapılan Üniversitemiz, kalite standardı için gerekli kriterleri gerçekleştirdi.

Üniversitemizde TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi belgelendirme işlemlerinde bu yıl kapsam genişlemesine gidilerek, sürece tüm Akademik ve İdari birimlerimiz dahil edildi. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda tüm birimlerimiz etkin bir şekilde rol almış, gerekli hazırlıklarını tamamlamış ve süreci standart üzerinden takip etmiştir. Üniversitemize TSE Bölge Müdürlüğünden gelen Dış Tetkik Ekibi çalışmaları ve uygulamaları yerinde incelemek için birim ziyaretleri gerçekleştirmiş olup, yönetim ile gerekli istişarelerde bulunmuştur. Yapılan Dış Tetkik sonrası Üniversitemize tüm birimleri kapsayan TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesi verilmiştir. 2023 yılında da yine benzer çalışmalar sonrası Yüksek Öğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından üniversitemiz iki yıl süre ile akredite edilmistir.

YÖKAK tarafından akredite edilen sayılı üniversiteler arasında yer almaktayız
Kalite-Uluslararasılaşma-Akreditasyon çalışmalarında önemli başarılar edinmekle birlikte, tüm alanlarda hep daha iyiyi, daha ileriyi hedefleyen, çalışan, üreten ve bilgi uygulamaya koyan bir anlayışla devam etmekteyiz. Birimlerimizi yapmış oldukları çalışmalardan dolayı tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.