Harran Üniversitesinin desteğiyle hazırlanan Sanal Gerçeklik İşbirliği Projesi 3. Workshop Çalışması Tıp Fakültesinde gerçekleştirildi.
Harran Üniversitesinin desteğiyle hazırlanan Sanal Gerçeklik İşbirliği Projesi 3. Workshop Çalışması Tıp Fakültesinde  gerçekleştirildi.

Sağlık sektöründe de büyük adımlara atılan Sanal Gerçeklik çalışmaları, Harran Üniversitende sağlık amaçlı kullanılması için tıp doktorlarıyla bir çalıştay düzenlendi.
Osmanbey yerleşkesi Tıp Fakültesi'de düzenlenen Sanal Gerçeklik çalıştayında sağlık alanında neler yapılabileceği ele alındı.

Açılış konuşmalarıyla başlayan çalıştayda söz alan Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fred Barış Ernst Sanal Gerçekliğin tarihini anlatarak günümüzde kullanılan alanlar hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa DENİZ açılış konuşmalarını yaptılar.
Açılış konuşmasının ardından Prof. Dr. Ali UZUNKÖY "Sanal Gerçekliğin Tarihçesi", Yrd.Doç.Dr Dursun AKASLAN "Sanal Gerçeklikte Eğitim ve Donanım" adlı sunumlarını yaptılar.

Çalıştay iftar yemeğiyle son buldu.

HABER & ETKİNLİK

SANAL GERÇEKLİK 2.WORKSHOP