NVIDIA Derin Öğrenme Enstitüsü (Deep Learning Institute) Sertifikalı Eğitimen Programı için yaptığımız başvuru kabul edilmiş olup;

• Derin Öğrenmenin Temelleri (Fundemantals of Deep Learning)
  • Dönüştürücü Yönelimli Doğal Dil İşleme Oluşturma (Building Transformer Based Natural Language Processing)
  • CUDA C/C++ ile Hızlandırılmış Hesaplamanın Temelleri (Fundamentals of Acceleerated Computing with CUDA C/C++
  • Coklu-GPU ile CUDA C++ Uygulamalarını Hızlandırma (Accelerating CUDA C++ applications with Multi-GPU)
  • CUDA Python ile Hızlandırılmış Hesaplamanın Temelleri (Fundamentals of Accelerated Computing with CUDA Python)

alanlarında yetkinlik merkezi olmak için çalışmalarımız devam etmektedir.  NVIDIA Derin Öğrenme Enstitüsü (Deep Learning Institute) Sertifikalı Eğitimen Programı nitelikli eğitmenleri;
  • Yüksek Kaliteli
  • Uygulamalı Kurs Materyalleri,
  • Bulutta Tamamen Yapılandırılmış,
  • GPU ile Hızlandırılmış

bir öğrenme ortamı ile birleştirir.  Program üyeleri Derin Öğrenme Enstitüsü Sertifikalı Eğitmen olmalarına ve Derin Öğrenme Enstitüsü kursları vermelerine olanak tanıyan kurs materyallerine, eğitmen değerlendirmelerine ve sertifika görüşmelerine erişim elde eder.

Eğitmen adayları, teknik nitelikleri, konu uzmanlıklarını, kurs materyallerine hakimiyetlerini ve sınıfa teslim becerilerini kapsayan titiz, kursa özgü değerlendirmeleri ve ayrıca Derin Öğrenme Enstitüsü platformunun etkin kullanımına ilişkin eğitimi tamamlar. Sertifikalı eğitmenler ayrıca sürekli eğitimini yeniler ve aktif durumunu sürdürmek için yıllık olarak üyeliğini yeniler.  Eğitimen adaylarının sertifikali eğitimen programına kabul edilmeleri için aşağıdaki kriterlerden bazılarına sahip olması gerekmektedir:

1. Aşağıdakilerden herhangi biri hakkında belgelenmiş araştırma, öğretilen veya çalışılan dersler ile doğrulanan kanıtlanmış bilgiler:
  • Makine Öğrenmesi
  • Derin Öğrenme
  • Yapay Zeka
  • Hızlandırılmış Hesaplama

2. Bir üniversitede veya kolejde öğretim tecrübesine sahip olma

3. Canlı olarak izleyiciler önünde teknik içerik öğretmeyi veya/ve sunum yapma deneyimi

Yazılım Mühendisliği Bölümü olarak güncel teknolojiyi takip etmeyi ve öğrencilerimizi en iyi biçimde yetkin kılmak için çalışmalarımızı sürdürmekte kararlıyız.

HOŞGELDİNİZ

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Yazılım Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1378
yazilim@harran.edu.tr