Harran Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Dursun Akaslan ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Hadi Suzer tarafından "DipTrace ile 3-Boyutlu Şematik Çizim ve Baskı Devre Tasarımı" üzerine 4 hafta sürecek  bir kurs düzenlenecektir.  

Kursumuz 29 Kasım 2021 Pazartesi günü başlayacak ve 24 Aralık 2021 Cuma günü sona erecektir. Kursumuz ücretsiz olarak tüm herkese açıktır.  Kursumuz her gün 15:00-17:00 saatleri arasında  hem çevrimiçi (online) hem de yüz yüze (sadece Harran Üniversitesi) olarak düzenlenecektir. Kurs kayıtları Youtube üzerinde de yayınlanacaktır.

Kursumuzun içeriği;

1-Bölüm: Şematik Çizim
2-Bölüm: Baskı Devre Tasarımı
3-Bölüm: Kütüphane Oluşturma
4-Bölüm: Üç Boyutlu Modelleme

olmak üzere belirlenmiştir.  Katılımcıların öğrenim düzeylerini ölçmek için her hafta genel bir sınav yapılacaktır.  Her hafta Cuma günü ilgili hafta üzerine bir ödev verilecektir. Kayıt yapan kursiyerlere 28 Kasım 2021 tarihine kadar ayrıntılı bilgi e-posta adreslerine gönderilecektir. Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlere Leukolion Informatics tarafından katılım belgesi verilecektir. Kursa kayıt olmak için https://forms.office.com/r/uT9jiuMJcT adresini ziyaret etmeniz yeterlidir.

HOŞGELDİNİZ

İLETİŞİM

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Yazılım Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1378
yazilim@harran.edu.tr