Harran Üniversitesi Rektörlüğü'nün, Mühendislik Fakültesi bünyesinde Yazılım Mühendisliği Bölümü ile Yazılım Mühendisliği Anabilim Dalı açılması konusundaki teklifi 04.11.2020 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında incelenmiş ve 2547 Sayılı Kanun'un 2880 Sayılı Kanunla Değişik 7/d-2 maddesi uyarınca, söz konusu teklif Yükseköretim Kurulu Eğitim-Öğretim Dairesi Başkanlığı tarafından uygun görülerek eğitim ve öğretim etkinliklerine başlamıştır.

Harran Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölümü, 2020 yılında Mühendislik Fakültesi bünyesinde kurulmuş olup ilk  olarak 2023-2024 yılında alacakları öğrenciler ile lisans düzeyinde eğitim vermeye başlayacaktır. Lisans düzeyinde eğitim alacak öğrenciler 4 yıl sonunda mühendislik ünvanı alarak lisans derecesi ile mezun olacaklardır. Yazılım Mühendisliği Bölümü, Türkçe dili  ile eğitim ve öğretim yapmaktadır.

HOŞGELDİNİZ

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Yazılım Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1378
yazilim@harran.edu.tr