Sunum tarihleri güncellenmiştir.

2022-2023 Yaz Dönemi Stajını tamamlayan öğrenciler Staj defterlerini ciltli olarak 2-10 Ekim tarihileri arasında staj komisyonuna teslim etmeleri gerekmektedir.
Staj defterini teslim eden öğrencilerin 16-20 Ekim tarihleri arasında staj sunumları dinlenecek ve değerlendirilecektir.
13 Ekim Cuma günü staj dinleme saatleri ilan edilecektir.

Dikkat edilmesi gereken hususlar;

1. Staj defterlerinizi, staj defteri hazırlama klavuzunda belirtilen kurallara göre hazırlamanız gerekmektedir (sık yapılan yanlışlar: yazıları her iki tarafa yaslı olmaması, resimler ve şekillerin ortalı olmaması, resim, şekil ve tablo gibi eklentilerin isimlendirilmemesi ve cümle içinde bunların açıklanmaması...).
  2. Staj defteri ve staj sicil fişleri elden veya kargo yoluyla staj komisyonuna teslim edilmelidir.
  3. Projenizi açıklayıcı cümleler ile ifade etmeniz beklenmektedir.
  4. Staj defterinde resim ve şekillere gerektiği kadar yer verilmelidir.

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr