Başvuru linki: etkinlik.mezopotamyall.com 
GENÇ FİKİRLER YARIŞIYOR
Mezopotamya Living Lab tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Mezopotamya Living Lab Girişimcilik Günleri ve Mezopotamya İnovasyon Yarışması başvuru tarihi 6 Ekim’e kadar uzatıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Mezopotamya Living Lab öncülüğünde; Şanlıurfa Teknokent, KOSGEB işbirliği ile düzenlenecek olan yarışmaların Finali Şanlıurfa Bilim Merkezi’nin açılış töreninde gerçekleştirilecektir.

Ulusal çapta düzenlenen Mezopotamya Girişimcilik Günleri ve Mezopotamya İnovasyon Yarışması genç fikirlerin yoğun ilgisini görüyor.Toplam 200 Bin TL ödül havuzlu 2 yarışmaya Türkiye’nin birçok ilinden başvuran Genç Girişimciler; fikirlerini hayata geçirmeye bir adım daha yaklaşıyorlar. Mezopotamya Living Lab Girişimcilik Günleri yatırımcılar, mentorlar ve girişimcilik ekosisteminde yer alan kurum ve kuruluşların temsilcileri ile bir araya gelerek katma değer sağlayan projelerini sunmalarını ve iş ilişkilerini geliştirme ortamı sağlamayı amaçlıyor.

Girişimciliğe destek veren kamu ve özel sektör kurumlarının, girişimcilik kuruluşlarının, melek yatırımcıların, değerli mentör ve akademisyenlerin katılımı ile gerçekleştirilecek olan Mezopotamya Living Lab Girişimcilik Günleri’ne katılarak girişimcilik sistemi içerisindeki yerinizi alıp, ilişki ağınızı geliştirerek projeleriniz için yepyeni fırsatlar yaratma şansını yakalama imkânı sağlıyor.

Mezopotamya Living Lab Girişimcilik Günleri için 2 aşamalı bir değerlendirme süreci geçerli olacak. İlk aşamada 6 Ekim 2023 Cuma günü saat 17:00 itibarı ile başvuru yapmış olan tüm projeler değerlendirilecek ve 9-13 Ekim tarihinde sunum yapmak üzere finale kalan projeler seçilecektir. İkinci aşamada finalist girişimciler Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bilim Merkezi’nin açılış töreninde takdim edilecektir.
100.000 ₺ toplam ödül
Birinciye 35.000₺
İkinciye 25.000₺
Üçüncüye 15.000₺
Juri özel ödülü 25.000₺
Ayrıca dereceye giren ilk 3 girişimciye; KOSGEB İleri Girişimcilik Mentor Desteği, Şanlıurfa Teknokent’te Ön Kuluçka ve Kuluçka süreçlerinde Mentor Desteği sağlanacaktır.

 

PAYDAŞLAR

İLETİŞİM

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr