Teknoloji sektöründe bir kariyer hedefliyorsan seni de bekliyoruz!
Kodluyoruz Derneği, teknoloji sektöründeki yetenek açığını kapatmak için Avrupa Birliği’nin desteğiyle “Bilişimde İlk Kariyer” projesini hayata geçiriyor.

Kodluyoruz Derneği, teknoloji sektöründe kariyer hedefleyen gençleri yazılım eğitimiyle güçlendirdiği çalışmalarını Avrupa Birliği’nin desteğiyle başlattığı Bilişimde İlk Kariyer projesiyle sürdürüyor.

Projemiz kapsamında Şanlıurfa dahil 4 şehirde 12 eğitim düzenleyeceğiz ve 360 kişiye eğitim vereceğiz. Şanlıurfa'daki ilk eğitimimiz .NET MVC eğitimi olacaktır.

Kodluyoruz'la tanışmak, eğitimlere katılmak, yeni eğitimleri konuşmak ve kariyerini birlikte planlamak istersen Küçük Anfi'de buluşalım!

Yer: Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Küçük Anfi

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382