Harran Üniversitesi lisans projesi desteği alan ve bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. İ. Berkan Aydilek danışmanlığında yürütülen projelerle, Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerimiz Erzurum'da  düzenlenen “TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarında” büyük başarılar elde ettiler.
Mohamed ALLAK, Fatih İlgen, ve Shahed Alali Alghrsi'nin görev aldığı “Yol Takibi ve Trafik Işığı Tespiti Yapabilen Otonom Bir Araç Prototipi” projesi “Bilgi ve İletişim Teknolojileri” kategorisinde birinciliği elde ettiler. Üniversitemizi temsilen bölge birincilerinin davet edildiği Teknofest üniversite ögrencileri arası bilim final yarışmasına katılmaya hak kazandılar. Festival süresince projelerinin ve üniversitemizin tanıtımını yaptılar.

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr