Değerli Öğrencilerimizi; 
Bitirme Projesi dersi Poster sunumları ve Bitirme Projesi Önerisi dersi Demo Sunumları 2 Ocak 2020 Perşembe günü yapılacaktır. 
Bitirme Projesi Önerisi :
Bitirme Projesi Önerisi dersi Demo sunumları bölümümüz zemin katında bulunan F-Z03 nolu derslikte yapılacaktır. Sunumlar saat 13:00'da başlayacaktır. Sunumlara hazır olan ve gönüllü olan bir gruptan başlanacaktır. Gönüllü bir grup olaması durumunda komisyonun belirlediği bir grup ilk sunumu yapacaktır. Tüm grupların sunum ve demo gösterimi için saat 13:00'da hazır olmaları gerekmektedir. Sunum için 10 dakika, demo gösterimi için 5 dakika süre verilecektir. 
Bitirme Projesi :
Bitirme Projesi dersi dönem sonu poster sunumları ve web sitesi gösterimleri bölümümüz zemin katında yapılacaktır. Projeniz posterlerini en geç 20 Aralık 2019 tarihinde Arş. Gör. M. Umut SALUR'a veya Arş. Gör. Harun ÇİĞ'e teslim etmeniz gerekmektedir. 
Poster sunumları saat 15:00'da başlayacaktır. Sunumlara hazır olan ve gönüllü olan bir grup/kişi başlanacaktır. Gönüllü bir grup olaması durumunda komisyonun belirlediği bir grup/kişi ilk sunumu yapacaktır. Tüm grupların sunum ve proje gösterimi için saat 15:00'da hazır olmaları gerekmektedir. Poster sunumları için 10 dakika, proje gösterimi için 5 dakika süre verilecektir. 

 

PAYDAŞLAR

İLETİŞİM

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr