Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hüsamettin BULUT,  Dekan Yardımcımız- Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Dursun AKASLAN, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. İ.  Berkan AYDİLEK, ve Öğretim elemanlarının katılımıyla, Harran Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm öğrencilerimiz bir yıllık emekleri sonucunda yaptıkları projelerini Bitirme Projeleri Sergisi ile Dekanlık Amfi Fuaye alanında sergiledi.

Yapay zekadan, İHA sistemlerine, Dijital tarımdan, Akıllı Turizm, NFT, Blockzincir, Sanal Gerçekliğe kadar bir çok konuda önemli projeleri gerçekleştiren Bilgisayar Mühendisliği Danışman Hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr