Bozova Belediye Başkanı Sayın Suphi AKSOY tarafından Harran Üniversitesi Bozova Meslek Yüksekokuluna kazandırılan Yeni Eğitim Binası ve yerleşkesinin açılış töreni 20.03.2024 tarihinde gerçekleştirildi.
Bozova Meslek Yüksekokulu 1000 m2 kapalı alana sahip, 5 derslik, 1 bilgisayar laboratuvarı, 5 Akademik ve İdari personel odası ve yönetim odalarından oluşmaktadır.
Ayrıca Meslek Yüksekokulu bahçesinde 100 m2 çok amaçlı salon ve kantin, spor sahası paydaşlar tarafından yapıldı.
Açılışa Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir GÜLLÜOĞLU, Kaymakam Halil İbrahim YEŞİLYURT, Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Cenap CEVHERİ, Prof. Dr. Nihat DENEK, Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Zübeyir ZORLU ve İlçe Mülki ve İdari Amirleri katıldı.
 
Açılış kurdela kesimi ve İlçe Müftüsünün Ömer Faruk ŞAHİNALP’in duası ile yapıldı.
Toplantı Salonunda yapılan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
Açılış Konuşmasını yapan Bozova Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erdal ALANCIOĞLU “MYO’larının bölge kalkınmasına önemine değinerek, Meslek Yüksekokulu Binası ve Yerleşkesinin yapımında emeği geçen başta Belediye Başkanı Suphi AKSOY, Kaymakam Halil İbrahim YEŞİLYURT olmak üzere emeği geçenlere ve paydaşlara teşekkür etti.
Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY konuşmalarında Üniversiteye her türlü katkı vermeğe devam edeceğini ifade etti.
Bozova Kaymakamı Halil İbrahim YEŞİLYURT konuşmalarında “Bir belediye başkanının üniversiteye bina kazandırmasının takdir edilecek davranış olduğunu belirtti. Emeği geçenlere, özellikle Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erdal ALANCIOĞLU ve ekibine teşekkür etti.
Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir GÜLLÜOĞLU konuşmasında, Belediye başkanının Üniversitemize hususan Bozova Meslek Yüksekokuluna bina kazandırmasından dolayı teşekkür ederek; Üniversite yönetiminin de Bozova Meslek Yüksekokuluna desteklerinin artarak devam edeceğini, yeni programlar açılması yönünde çalışacaklarını belirtti.
 
Meslek Yüksekokulumuz Binasının yapımı için büyük emekleri geçen Belediye Başkanı Suphi AKSOY’a,  Kaymakam Halil İbrahim YEŞİLYURT’a ve Bozova MYO eski Müdürü Prof. Dr. Ahmet YILMAZ’a (hasta olduğu için adına Prof. Dr. A. Cenap CEVHERİ) Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir GÜLLÜOĞLU tarafından günün anlam ve önemini belirtmek için Plaket takdim edildi.
Tören katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.




 

BOLOGNA

 

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ İLETİŞİM (İSTEK-ÖNERİ-ŞİKAYET)

İLETİŞİM

0 414 318 30 00 
(HRÜ ANA SANTRAL)
İÇ HAT: 3257
(ÖĞRENCİ İŞLERİ)
bozovamyo@harran.edu.tr
    
Google Harita Sembol