2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi İki Ders Sınavı 13 Ocak Pazartesi günü saat 14:00'da Eğitim Fakültesi İbn-i Haldun (E-114) dersliğinde yapılacaktır. Diğer tüm derslerini başarmış olup sadece iki dersi veya tek dersi kalan öğrencilerden iki ders sınavına girmek isteyenlerin en geç 9 Ocak Perşembe günü mesai bitimine kadar Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimine girmek istedikleri derslerle ilgili ekte yer alan dilekçeyi doldurup vermeleri gerekmektedir. Dilekçe vermeden iki ders sınavına gelen öğrenciler sınava giremeyecektir. Önemle duyurulur. Ayrıca hafta sonu mesai saatleri dışında olduğu için 28-29 Aralık ve 4-5 Ocak tarihlerinde formasyon birimi kapalı olacağından dolayı dilekçelerinizi hafta içi getirmeniz gerekmektedir.

Dilekçe için tıklayınız.

SÜRELİ YAYINLAR