Not: Lütfen sınava gelmeden önce en altta yer alan uyarıları dikkatli şekilde okuyunuz ve ona göre bütünleme sınavına girip girmeyeceğinize karar veriniz.
 

2023-2024 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Bahar Dönemi Bütünleme Sınavı 27  Mayıs 2024 Pazartesi günü 16:00'da aşağıda belirtilen dersliklerde yapılacaktır.


1.Grup (ARAPÇA, COĞRAFYA,GÖRSEL SANATLAR, TARİH, TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI): Eğitim Fakültesi 1. Kat İbn-i Rüşd Dersliği (E-113)


2.Grup (BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİBİYOLOJİ, ELEKTRİK-ELEKTRONİK, FİZİK, HASTA VE YAŞLI HİZMETLERİ, İNŞAAT, KİMYA, MAKİNE, MATEMATİK, MÜZİK, SAĞLIK): Eğitim Fakültesi 1. Kat İbn-i Haldun Dersliği (E-114)


3.Grup (DİN KÜLTÜRÜ, BEDEN EĞİTİMİ, FELSEFE, İNGİLİZCE): Eğitim Fakültesi Zemin Kat Gazali Dersliği (Z-07)


4.Grup (OKUL ÖNCESİ): Eğitim Fakültesi Zemin Kat Farabi Dersliği (Z-08)



ÖNEMLİ NOTLAR:

1.Öğrenci bilgi sisteminde GNO'su 2.00 ve üzeri olduğu halde sistemsel bir sıkıntıdan dolayı şartlı derslerinden (DD, DC harf notları) kaldı olarak görünenlerin sorunu çözülmüştür ve o derslerden geçti olarak sayılmışlardır. Lütfen bütünleme sınavına gelmeden önce öğrenci bilgi sisteminde notunuzu tekrar kontrol ediniz.

2.Final sınavında ilgili dersten doğrudan kalanlar (FF, FD harf notları) ve şartlı geçenler(DD, DC harf notları), bütünleme sınavına girebilirler.


3. Şartlı dersten bütünleme sınavına girenler eğer bütünleme sınav sonucuna göre dersten kalırlar ise o notu geçerli olur ve dersten başarısız sayılırlar. 

4. GNO (Genel Not Ortalaması)'su 2.00 ve üzeri olanlar o derslerden otomatik olarak geçecekleri için isterlerse şartlı derslerinden (DD, DC harf notları) bütünleme sınavına girmeyebilirler. 

5. Devamsızlıktan kalanlar bütünleme sınavına giremezler.

6. Final sınavından ilgili dersten 55 puanın altında alan öğrenciler ders ortalaması yüksek olsa bile kural gereği final sınavında 55 ve üstü puan alma zorunluluğu olduğu için dersten başarısız sayılmaktadır ve o dersten kaldıkları için bütünleme sınavına girmek zorundadır.
 

SÜRELİ YAYINLAR