2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi İki Ders Sınavı 10 Haziran Pazartesi günü saat 16:00'da Eğitim Fakültesi İbn-i Haldun (E-114) dersliğinde yapılacaktır. Diğer tüm derslerini başarmış olup sadece iki dersi veya tek dersi kalanlardan iki ders sınavına girmek isteyenlerin girmek istedikleri derslerle ilgili ekte yer alan dilekçeyi doldurup imzaladıktan sonra 3-6 Haziran 2024 tarihlerinde (6 Haziran 2024 Perşembe günü mesai bitimine kadar)  Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimine şahsen vermeleri gerekmektedir. İki ders sınavına girebilecek öğrencilerin başvuruları incelendikten sonra 7 Haziran 2024 Cuma günü  formasyon web sayfasından duyurulacaktır. Dilekçe vermeden iki ders sınavına gelen öğrenciler sınava giremeyecektir. Devamsızlıktan kalınan derslerden iki ders sınavına girilemez.Önemle duyurulur.

İki ders sınavı başvuru dilekçesi için tıklayınız

SÜRELİ YAYINLAR