Harran Üniversitesi Harran Üniversitesi

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

TR m EBYS
  • Hakkımızda
    • Amaç ve Hedefler
  • Yönetim
    • Bölüm Başkanı
    • Bölüm Başkanı Yardımcısı
  • Personel
    • Akademik Personel
  • Öğrencilere
    • Akademik Takvim
    • Danışmanlıklar
    • Formlar
    • Öğrenci Kulüpleri
    • Öğrenci Otomasyonu
    • Staj
  • Bologna
  • Ders İzlenceleri
  • Değişim Programları
    • AB Ofisi Erasmus+ Program Koordinatörlüğü
    • Farabi Değişim Koordinatörlüğü
    • Mevlana Değişim Koordinatörlüğü
  • Komisyonlar
  • İletişim

DUYURULAR

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi Oryantasyon Toplantısı

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dış Paydaş Toplantısı

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü İç Paydaş Toplantısı

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerimiz Coffee Workshop Çalışmasına Katıldı

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz Harran İlçesinde Gastronomi Günlerine Katıldı

2024 Yılı Staj Bilgilendirme Toplantı Duyurusu

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi

ULUSLARASI GASTRONOMİ BİRLİĞİ KURULUŞLARI





 

.

FUTURE GASTRONOMY

BİLİMSEL ETKİNLİKLER

Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi

Harran Üniversitesi Rektörlüğü, Osmanbey Yerleşkesi,Şanlıurfa-Mardin Karayolu Üzeri 18.Km, 63300 Şanlıurfa | Telefon - Santral: +90 414 318 30 00 | Faks: +90 414 318 31 90

Copyright © 2025. Harran Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı