Sağlık Ulusal İrtibat Noktaları Ağı (HNN3.0) Projesi ve Avrupa Komisyonu işbirliğinde, Ufuk Avrupa Sağlık Kümesi ve Kanser Misyonu Proje Pazarı 20 Ocak 2023 tarihinde çevrimiçi olarak düzenlenecektir. Etkinlikte, katılımcılar 2023 yılı çağrılarına yönelik proje fikirlerini “Pitching Session”da sunabilecek ve diğer paydaşlarla çevrimiçi olarak bire bir görüşmeler gerçekleştirebilecektir. Etkinliğe linkten kayıt yaptırabilirsiniz. 

Etkinlik, Ufuk Avrupa çağrılarına başvurmak isteyen üniversiteler, araştırma kuruluşları, KOBİler, hastaneler, hasta dernekleri ve diğer dernekler, kamu ve özel sektör gibi kuruluşlardan temsilcilerin katılımlarına açıktır. Etkinliğe kayıt olurken, profilinizi kuruluşunuzun araştırma ve inovasyon kapasitesini ve uzmanlığınızı yansıtacak şekilde doldurmanız, ilgilendiğiniz çağrı başlıklarını belirtmeniz ve “Marketplace” profilini doldurmanız katılımınızın onaylanması için önem arz etmektedir.

19 Ocak 2023 tarihinde ise, Avrupa Komisyonu tarafından Sağlık Kümesi 2023 yılı çağrıları Bilgi Günü çevrimiçi olarak düzenlenecektir. Etkinlik tüm katılımcılara açık olup, detaylı bilgi ve kayıt için Avrupa Komisyonu etkinlik sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Sağlık Kümesi ve Kanser Misyonu 2023 yılı çağrılarına Funding and Tenders Portal linki üzerinden ulaşabilirsiniz. Çağrılar 12 Ocak’ta başvuruya açılacaktır. Çağrılara koordinatör olarak başvuru yapmayı düşünürseniz TÜBİTAK - 2023 Koordinatörlüğü Destekleme Programından yararlanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz.