Harran Üniversitesi Proje Destek Ofisi Koordinatörlüğünce, Şanlıurfa Teknokent işbirliği’nde TÜBİTAK-ARDEB Proje Yazma Eğitimi düzenlendi.

Şanlıurfa Teknokent Konferans salonunda düzenlenen eğitime, Harran Üniversitesi’nin çeşitli birimlerinden 54 akademisyen ve doktora öğrenci katılım sağladı.

Proje Destek Ofisi Koordinatörü Dr. Sertan Çevik tarafından verilen eğitim kapsamında ARBİS ve ARDEB programları tanıtıldı. Proje yüklenmesi sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar üzerinde duruldu.

Bununla birlikte projenin özet, özgün değer, amaç-hedefler, proje yöntemi, yönetimi ve yaygın etki kısımlarının nasıl yazılacağı vurgulanarak proje bütçesinin oluşturulması konusunda önemli bilgiler verildi.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği eğitimin, gelen talepler doğrultusunda Harran Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Mayıs ayı içerisinde bir kez daha verilmesine karar verildi.

Kaynak: Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü