Yenilikçi Sağlık Girişimi (IHI) 3. Çağrısı Açıldı!

Ufuk Avrupa kapsamında, sağlık ve yaşam bilimleri araştırmaları alanında bir Kamu-Özel Sektör İşbirliği olan Yenilikçi Sağlık Girişimi'nin (Innovative Health Initiative - IHI) tek aşamalı 3. Çağrısı 13 Aralık 2022 tarihinde başvuruya açıldı.

3. Çağrıya başvurular 15 Mart 2023 tarihine kadar Funding and Tenders Portal üzerinden yapılacaktır.

3. Çağrı Başlıkları

Çağrı bütçesi toplamda 138 Milyon Avro’dur.

IHI tek aşamalı çağrılarına proje sunan konsorsiyumların toplam bütçelerinin (ayni katkılar dahil) %45’inin, IHI paydaşı olan özel kuruluşlar, onların bağlı/ilgili kuruluşları ya da “contributing partners” olarak geçen kuruluşlardan gelmesi gerekmektedir. Detaylı bilgi için lütfen IHI Çalışma Programı’nın “'Conditions of the Calls for proposals and Calls management rules” kısmını inceleyiniz.

IHI tek aşamalı çağrılarında proje limiti 50 sayfadır.

Detaylı bilgiye IHI 3. Çağrı sayfasından ulaşabilirsiniz.  

12-15 Aralık 2023 tarihlerinde 3. Çağrıya yönelik bilgilendirme webinarları ve proje pazarı etkinlikleri çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Proje partneri bulmak için etkinlik sayfasına 20 Nisan 2023 tarihine kadar kayıt olup bire bir görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

TÜBİTAK Koordinatörlüğü Destekleme Programı kapsamında çağrılara başvuru yapacak proje koordinatör adayları ve ekiplerine destek sağlanmaktadır. Ayrıntılı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz.