1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeniyle Şanlıurfa Mali Müşavirler Odası Başkanımız Sn. Mustafa KARADAĞ ve kurul üyeleri İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini ziyaret ederek panele katıldılar.

Mali Müşavirler Odası ve İİBF işbirliği ile düzenlenen ve Moderatörlüğünü Dekan Yardımcımız Doç.Dr. Ömer Faruk DEMİRKOL hocamızın yaptığı panelde Sn. Mustafa KARADAĞ ve kurul üyeleri tarafından öğrencilerimize Mali Müşavirlik Mesleği, staj, mevzuat vb konularda bilgi verildi.

Ziyaretleri ve işbirlikleri için Oda Başkanı ve kurul üyelerine teşekkür ediyoruz.

MEZUN PORTALI

Mezuniyet aşamasında olan öğrencilerimizin mezuniyet işlemlerini hızlandırmak, iş bulmalarını kolaylaştırmak ve iletişimde kalmak için Mezun Portalına kayıtlarını bekliyoruz.

Mezun Portalı İçin Tıklayınız...